Ilmaiset toimituskulut yli 90 € tilauksissa

Läpivirtausveden-
lämmittimet

Läpivirtausvedenlämmittimet

Nopea toimitus Suomen varastolta

Vuoden takuu kaikissa tuotteissa

Osta nyt, maksa myöhemmin

Maksuton 14 vrk palautusoikeus

Toimitusaika 4-7 arkipäivää

Toimitusaika 4-7 arkipäivää

Toimitusaika 4-7 arkipäivää

Toimitusaika 4-7 arkipäivää

Toimitusaika 4-7 arkipäivää

Toimitus ennen juhannusta, kun tilaat ennen 19.6.

Alkuperäinen hinta oli: 349.00€.Nykyinen hinta on: 289.00€.

Nestekaasu läpivirtausvedenlämmitin on laite, joka käyttää nestekaasua, kuten propaania tai butaania, lämmittämään vettä jatkuvasti läpi kulkevan virtauksen avulla. Lämmitintä voidaan käyttää useisiin eri tarkoituksiin kuten suihkukäyttöön, pesualtaan lämmittämiseen ja painepesurin vedenlämmittämiseen.

Etuina läpivirtaus vedenlämmittimissä on se, että nestekaasu läpivirtausvedenlämmitin lämmittää vettä vain silloin, kun sitä tarvitaan, eikä varaa vettä säiliöön. Tämä säästää energiaa verrattuna perinteisiin vedenlämmittimiin, jotka pitävät vettä lämpimänä jatkuvasti.

Läpivirtausvedenlämmitin ei ole riippuvainen säiliön koosta, se tarjoaa rajattoman lämpimän veden tarjonnan. Tämä on erityisen hyödyllistä tilanteissa, joissa on tarve jatkuvasti suurelle määrälle lämmintä vettä. Läpivirtausvedenlämmittimen kompakti koko tarjoaa myös etuja verrattuna varaaviin lämmittimiin.

Kokonaisuutena nestekaasu läpivirtausvedenlämmitin tarjoaa käyttäjilleen kätevän ja tehokkaan tavan saada lämmintä vettä tarpeen mukaan, samalla säästäen energiaa ja tilaa.

Nestekaasu läpivirtausvedenlämmittimet ovat erittäin suosittuja mökkikäytössä monista syistä. Tässä on joitakin käyttökohteita ja kokemuksia mökkikäytöstä:

Mökillä käytetään usein vettä erilaisiin tarkoituksiin, kuten peseytymiseen, astioiden pesuun ja ruoanlaittoon. Läpivirtausvedenlämmittimellä saadaan lämmintä vettä helposti, osalla myös ilman verkkovirtaa.

Monet mökit ovat käytössä vain kausiluonteisesti, joten läpivirtausvedenlämmitin on tehokas ja edullinen vaihtoehto lämpimän veden saamiselle.

Kokemuksissa mökkikäytöstä läpivirtausvedenlämmittimet ovat usein osoittautuneet luotettaviksi ja käteviksi ratkaisuiksi. Ne tarjoavat mukavuutta ja toimivat hyvin erilaisissa sijainneissa, joissa perinteiset vedenlämmittimet saattavat olla hankalia tai epäkäytännöllisiä. Lisäksi niiden energiatehokkuus voi auttaa säästämään kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Tilaa ilmoitus sähköpostiisi Ilmoitamme sinulle, kun tuotetta saapuu varastoon. Jätä alle sähköpostiosoitteesi.