Ilmaiset toimituskulut yli 90 € tilauksissa

Diesel ilmalämmittimet

Miksi ostaa lämmitin Varmtecilta?

Tarjoamme aina asiakkaillemme teknistä tukea tarvittaessa, sekä nopeat toimitukset. Meillä on useiden vuosien kokemus eri lämmittimistä ja niiden toiminnoista. Varaosien toimitus ja huollot onnistuvat tarvittaessa nopealla aikataululla ja joustavasti. Tuotteet lähetetään Suomesta ja tarvittaessa myös nouto onnistuu omalta varastoltamme.

Kaikissa lämmittimissä vuoden takuu. Tarvittaessa huolto- ja varaosat löytyvät meiltä, varastossa aina varaosia myynnissä oleviin lämmittimiin.

Diesel ilmalämmittimet

Diesel ilmalämmittimet ovat kätevä ratkaisu tilojen lämmittämiseen erityisesti paikoissa, joissa perinteisiä lämmitysjärjestelmiä ei ole saatavilla tai ne eivät ole taloudellisesti kannattavia. Ilmalämmittimillä on lukuisia erilaisia käyttötarkoituksia, lämmittimellä voi hoitaa mökin, tilan, varaston, perävaunun tai esimerkiksi auton lämmityksen.

Lämmittimiä löytyy useita erilaisia, lähtökohtaisesti start & stop lämmittimet sopivat muita paremmin alle 25 m2 tiloihin, johtuen siitä, että niillä lämpötila pystytään pitämään tasaisena, kun taas ilman tätä toimintoa olevat lämmittimet voivat pienimmälläkin teholla nostaa lämpötilan yli halutun.

GSM-ohjatut lämmittimet sopivat muita paremmin mökkien esilämmitykseen, koska voit käynnistää lämmittimen mistä haluat.

Ilman start & stop toimintoa olevat lämmittimet ovat puolestaan vähäisempiä virrankuluttajia, johtuen siitä, että lämmitin ei sammu, kun haluttu lämpötila saavutetaan, vaan nämä pienentävät puhallusnopeutta.

Lämmitintä valittaessa kannattaa miettiä onko tarvetta käynnistää lämmitintä etänä, täytyykö lämpötilan pysyä tasaisena vai onko pienimpi virrankulutus tärkeää. Älä epäröi laittaa viestiä tai soittaa, jos tarvitset neuvoa lämmittimen valinnassa.

 

Nopea toimitus Suomen varastolta

Vuoden takuu kaikissa tuotteissa

Osta nyt, maksa myöhemmin

Maksuton 14 vrk palautusoikeus