Ilmaiset toimituskulut yli 90 € tilauksissa

Polttoainekäyttöiset ilmalämmittimet

Diesel ilmalämmittimet voivat olla kätevä ratkaisu tilojen lämmittämiseen erityisesti paikoissa, joissa perinteisiä lämmitysjärjestelmiä ei ole saatavilla tai ne eivät ole taloudellisesti kannattavia. Ilmalämmittimillä on lukuisia erilaisia käyttötarkoituksia, lämmittimellä voi hoitaa mökin, tilan, varaston, perävaunun tai esimerkiksi auton lämmityksen.

 

 1. Tehokas lämmitys: Diesel ilmalämmittimet tuottavat nopeasti ja tehokkaasti lämpöä. Ne voivat lämmittää ajoneuvon tai tilan nopeasti, mikä on erityisen hyödyllistä kylminä talvipäivinä. Lisäksi ilmalämmitin kierrättää ilmaa tehokkaasti ja tämä poistaa kosteutta.

 2. Polttoainetehokkuus: Diesel ilmalämmittimet ovat yleensä polttoainetehokkaampia kuin monet muut lämmitysjärjestelmät. Ne voivat tuottaa paljon lämpöä suhteessa kulutettuun polttoaineeseen, mikä säästää kustannuksia pitkällä aikavälillä.

 3. Lisää mukavuutta: Diesel ilmalämmitin tarjoaa mukavuutta, sillä se lämmittää auton sisätilat tai tilan ennen käyttöönottoa, mikä tekee matkustamisesta tai työskentelystä mukavampaa kylminä päivinä.

 4. Laaja käyttöalue: Diesel ilmalämmitintä voidaan käyttää monissa sovelluksissa, mukaan lukien ajoneuvot, veneet, työkoneet, varastotilat ja asuntovaunut.

 5. Helppo asennus ja käyttö: Diesel ilmalämmittimet ovat suhteellisen helppoja asentaa ja käyttää. Niissä on yleensä selkeät ohjeet, ja ne ovat huoltovapaita. Lisäksi diesel ilmalämmittimet ovat kehittyneet huimasti vuosien varrella ja termostaatin ansiosta osa lämmittimistä pystyy käynnistymään ja sammumaan halutussa lämpötilassa pitäen lämmitettävän kohteen lämpötilan tasaisena.

 6. Kaukosäätö ja ajastus: Monet nykyaikaiset diesel ilmalämmittimet voidaan ohjata kaukosäätimellä tai ajastimella, joten voit käynnistää lämmittimen etukäteen tai säätää lämpötilaa helposti. Osassa lämmittimistä ohjaus onnistuu myös puhelimitse bluetoothin välityksellä.

   

   

  Yhteenvetona diesel ilmalämmitin voi tarjota paljon etuja muihin lämmitysmuotoihin verrattuna. Lämmittimet ovat lähtökohtaisesti helposti liikuteltavia ja ne tuottavat lämpöä nopeasti. Lisäksi polttoainekulutus diesel ilmalämmittimissä on hyvin kohtuullinen noin 0,1 litrasta – 0,6 litraan riippuen mallista ja tehokkuudesta.